Flere resulteter finnes under oppskriften
kjøtt vegetabilsk olje, helst palme- eller peanøttolje 2-3 løk 3-4 tomater evnt flere grønnsaker 2 ss peanøttsmør 2 buljongterninger chili salt litt vann
Kjøttet stekes i litt olje. Ha i grønnsakene etter hvert. Når grønnsakene har blitt myke tilsettes peanøttsmør, buljongterninger, chili, salt og litt vann. Når oljen kommer til syne som flekker på overflaten er sausen ferdigkokt. Serveres med couscous, ris eller pasta.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili