Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g krabbekjøtt, ferskt eller hermetisk
1 ts sennep
4 ss estragoneddik
1 liten bunt frisk gressløk
2 ½ dl hvit saus (se egen oppskrift)
(ca 3 ¾ dl)
Del krabekjøttet i flak med en gaffel. Fjern eventuelle bruskbiter.
Bland sennep og eddik i en bolle. Klipp ca 2 ts gressløk i og tilsett krabbekjøttet. La det marinere ca 15 minutter.
Klem eddiken forsiktig ut og kast den. Varm den hvite sausen i en liten kjele og tilsett krabbekjøttblandingen. La det småkoke i noen minutter til krabbekjøttet er gjennomvarmt.
Server sausen varm til grillet, stekt eller kokt fisk.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili