Flere resulteter finnes under oppskriften
180 g ripsgelé
4 ss portvin
2 ts sitronsaft
375 g bringebær
2 ts arrow-rot
pepper
Fordel geleen med skje i en kjele. Tilsett portvin og sitronsaft. Rør om ved svak varme helt til geleen smelter og ingrediensene går sammen.
Legg noen pene bær til side som pynt og passer resten gjennom en sikt. Bland pureen inn i ripsgeleen og varm forsiktig opp.
Bland arrow-rot inn i litt av den varme sausen i en liten bolle. Ha det tilbake i kjelen og kok opp under stadig omrøring til sausen tykner. Tilsett pepper.
Serveres med de hele bærene til viltstek eller innbakte grønnsaker.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili