Flere resulteter finnes under oppskriften
4 ss chilisaus
1 ts chilipasta - konsentrert chili
1/2 finhakket grønn chili
1/2 finhakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
1 ss olje
1 ss finhakket oregano evt. tørket
salt
pepper
Fres finhakket chili, løk og hvitløk i litt olje. Tilsett chilisaus og chilipasta. Kok opp og smak til med krydder. Avkjøl. Sausen holder seg godt i kjøleskapet i 1 uke.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili