Flere resulteter finnes under oppskriften
11/4 dl kremfløte
2 ½ dl varm hollandaisesaus (se egen oppskrift)
2 hardkokte egg uten skall, delt i to
Stivpisk fløten.
Hollandaisesausen holdes varm øverst i en dobbeltkoker over kokende vann. Vend kremen inn i sausen til alt er godt blandet. Ha sausen over i et sausnebb.
Serveres varm over hardkokte egg eller lettkokte, friske grønnsaker. For eksempel grønne bønner, asparges eller artisjokker.
Sausen passer også fint til kokt laks.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili