Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor rødløk
2 ss margarin eller smør
3 ss hvetemel
4 dl viltfond eller buljong
1 dl créme fraiche
1 dl fløte
1/2 dl sherry eller madeira
salt
pepper
Skrell og hakk løken fint. Fres den i matfett i en kjele. Strø over mel og spe med buljongen, litt av gangen, under omrøring. La sausen koke i 5 minutter.
Tilsett créme fraiche, kremfløte og sherry. Kokes ytterligere noen minutter.
Smak til med salt og pepper.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili