Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g valnøttkjerner
1 fedd hvitløk
salt
pepper
1 skive loff
saften av 1/2 sitron
2 ss olivenolje
1/2 dl kremfløte
1 dl finklippet kruspersille
Skåld valnøttkjernene og ta bort eventuelle hinner og strenger. Støt nøttene sammen med hvitløk i en morter, krydre.
Skjær skorpen av loffen, bløt den i vann, klem ut væsken og mos den med sitronsaft. Bland loffmosen med nøttene. Tilsett olivenolje i en tynn stråle, under stadig omrøring. Tilsett stivpisket krem og hakket persille.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili