Flere resulteter finnes under oppskriften
2-3 løk
2 ss olje eller margarin
1 boks (ca 400 g) tomater
3 ss tomatpuré
1 - 1 1/2 ts basilikum
1 ts farin
2-3 krm salt eller 1/2 buljongterning
1 krm pepper
Skrell og finhakk løken. Fres den myk i fettet i et kokekar. Tilsett tomatene med laken, tomatpureen og alt krydderet. Kok sausen i 10-15 minutter og smak til.
Passer godt til ris- og pastaretter, stekt fisk og stekte retter av pølse og kjøttdeig.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili