Flere resulteter finnes under oppskriften
250-300 g mager bacon
1 ss smør
1 ss olje
1 løk
2 fedd hvitløk
1 boks tomater, 225 g
1 dl tomatpuré
1 rød paprika
salt
pepper
basilikum
Skjær av svoren og skjær baconet i små terninger. Rens og hakk løken og surr løk og baconterninger i smør og olje. Skyll og rens paprikaen og skjær fruktkjøttet i små terninger.
Hakk tomatene og ha dem, tomatpuré og paprikaterninger i gryten. La alt småkoke over svak varme uten lokk til en ganske tykk og jevn saus. Smak til med krydder og frisk eller tørket basilikum.
Hell sausen over nykokt pasta og server ost og grønn salat til.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili