Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss olivenolje
1/2 fersk fennikel i skiver
1/2 løk i skiver
4 pressede hvitløksfedd
1 glass hvitvin
1 dl pressede tomater
3 dl grønnsaksbuljong
3 ss mandelflak
1 ts franske urter
1 ts sambal oelek (asiatisk chilisaus)
1 knivsodd safran
salt
nykvenet svart pepper
Hell olivenolje i en kjele. Legg i fennikel, løk, hvitløk og la dette få litt farge under omrøring.
Hell i vin, pressede tomater og buljong, og la det syde under lokk i ca 15 minutter.
Bland dette sammen med mandelflak, urter, sambal oelek og safran til en jevn saus. La det koke opp og smak til med salt og nykvernet pepper.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili