Flere resulteter finnes under oppskriften
1-2 dl kjøtt av vilt i terninger
2 ss smør eller margarin
1 liten gulrot
2 sjalottløk
2-3 ss hvetemel
2 dl marinade eller rødvin
5 dl stekesjy og buljong
1 kvast fers timian eller 1/2 ts tørket
1 dl kremfløte
salt
pepper
solbærgelé
Brun kjøttet i matfett. Skrell gulrot og løk og hakk dem fint. Brunes sammen med kjøttet. Strø over mel og la det få svak farge.
Spe med væsken og tilsett timian. La sausen koke under lokk på svak varme i 10 minutter.
Sil sausen og spe den med fløte. Kok opp og smak den til med salt, pepper og solbærgelé.
Serveres til marinert viltstek eller hare.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili