Flere resulteter finnes under oppskriften
2-3 løk
2 ss margarin eller smør
1-2 ts karri
1 ss hvetemel
3 dl lys kraft eller grønnsakkraft eller vann + 1 buljongterning
½ dl fløte
Skrell og hakk løken. Fres den myk i fettet sammen med karrien. Dryss over melet og rør om. Spe med buljong eller kraft og fløte. Kok opp under omrøring og kok sausen i 3-5 minutter. Smak til, eventuelt med salt og gjerne med finrevet eple.
Denne sausen passer godt til kokt fisk, kokt pølse, høne eller kylling.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili