Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g tørket sopp
6-7 dl vann
Skyll den tørkede soppen og la den ligge i bløt i varmt vann, gjerne natten over. Hell bløtevannet opp i gryten gjennom en tett sil, skyll soppen og legg den tilbake i bløtevannet. Kokes på svak varme i 1 ½ - 2 timer.
Sil av kraften og hakk soppen i småbiter. Soppen holder seg 2-3 dager på et kjølig sted, og du kan lage suppe eller saus av den. Soppkraften kan brukes som grunnlag for suppe eller saus.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili