Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g kjøttdeig
2-3 løk
2 ss margarin eller smør
1 ss paprikapulver, vann
1 ss hvetemel
1 boks tomater, 400 g
1 ts salt
1-2 krm grovmalt pepper
1-2 ts timian, merian, oregano eller basilikum
1-2 hvitløkfedd
soyasaus
Skrell og finhakk løken. Brun halvparten av fettet i en stekepanne. Legg i kjøttdeigen, stek under omrøring til den er jevnt grynet, den trenger ikke bli brun. Hell den over i en gryte.
Fres løken i resten av fettet. Tilsett eventuelt paprikapulver mot slutten og spe med 1-2 ss vann. Ha løken over i gryten. Strø over melet og rør om. Tilsett boksetomater med laken, salt, pepper og halvparten av urtekrydderet. Kok sausen under lokk i 10-15 minutter. Spe eventuelt med litt vann. Smak til med resten av urtekrydderet samt renset, presset løk og soya.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili