Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g romtemperert usaltet smør
100 g roquefort
1 ss grønne pepperkorn i saltlake, avrent
1 ss finsnittet frisk gressløk
salt
nykvernet pepper
Ha smør og roquefort i en food processor og kjør til massen er helt glatt. Ha massen i en bolle og bland inn pepperkorn, gressløk, salt og pepper.
Ha smøret over på et stort ark matpapir. Rull sammen til en jevn, pen pølse i papiret og tvinn sammen endene som en smellbonbon. Avkjøl smøret i kjøleskapet så det stivner.
Skjær smøret i tykke skiver og server det på rykende varm kylling, svinekoteletter, biff eller grønnsaker rett fra grillen.
Denne oppskriften passer til 8-10 porsjoner.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme