Flere resulteter finnes under oppskriften
1 middels stort rødkålhode
2 friske epler, utkjernet, men med skall
2 ss fett
5 ss vann
3 ss eddik
3 ts sukker
1 ss hvetemel
2 1/2 dl korinter
Fjern de ytterste bladene på kålen. Skjær kålhodet i tre og fjern stilken. Finsnitt kålen. Ha den i en kjele.
Skjær eplene i skiver og ha dem oppi til kålen sammen med vannet. la det stå på forholdsvis svak varme til kål og epler er møre, men fortsatt litt sprø (ca. 15 min.). Ta kål og epler opp.
Bland litt smeltet smør eller margarin, eddik, sukker og mel i kraften. Rør til det koker opp og har tyknet. Bland kålen i sausen. Tilsett korintene. Smak til.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme