Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg svinelever
200 g spekk
100 g bacon
1 løk
1 syrlig eple
250 g sjampinjong
1 ss sitronsaft
3 ss smør eller margarin
2 ss hvetemel
3 dl melk
3 ts salt
1/2 ts svart pepper
1/2 ts sitronpepper
1/2 ts tørket timian
1 egg
6-8 skiver bacon
laurbærblad
Legg lever, spekk, bacon, løk og skrellet eple i food processor og kjør til en glatt masse.
Stek kvarte sjampinjonger i 1 ss smør og smak til med salt og sitronsaft. Kok en hvit saus ved å smelte 2 ss smør med mel og rør i melk til en saus.
Rør krydder, egg, sopp og levermasse i sausen.
Fyll i smurte ildfaste former, legg laurbærblad og baconskiver over og stek 50-60 minutter ved 200 C.
Dekk evt. med bakepapir mot slutten av steketiden. Avkjøl posteien. Den kan fryses. Har en holdbarhet i kjøleskap på ca 8 dager.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme