Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g fersk abborrogn
1 ts salt
1 ss finhakket løk
2 cl konjakk
Fjern alle hinner og årer på rogneposen.
Ha rogna i en bolle med 1/2 liter vann. Rør forsiktig i 2-3 minutter for at resten av bindestoffet som holder rogna sammen blir oppløst. Slå først rogna over en sil for å fjerne mesteparten av vannet.
Fyll den deretter over i et tynt klede eller liknende, og heng den opp på et egnet sted i 7-8 timer for at resten av vannet skal renne av.
Bland rogna med salt, og ha den over på tett glass. La kaviaren modne to dager før du tilsetter konjakk og løk. Deretter bør kaviaren brukes umiddelbart.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme