Flere resulteter finnes under oppskriften
1 høne
salt
1 ss estragon i eddik
1 l hønsebuljong
1 ss soyasaus
1/2 dl sherry
12 plater gelatin
Kok hønen mør i lettsaltet vann tilsatt estragon, ca 1 1/2 time.
Avkjøl hønen i kokelaken. Flå skinnet av og skjær alt kjøttet fra benene.
Skum mest mulig fett av hønsebuljongen. Smak den til med soyasaus og sherry.
Legg gelatinplatene i bløt ca 10 minutter. Vri vannet av dem og smelt dem i litt buljong. Rør gelatinen ut i buljongen.
Legg kjøttet i en skål, hell litt buljong innimellom kjøttstykkene og resten over.
Legg lett press på og sett fatet kjølig så geleen stivner.
Server posteien kald med pickles og brød til.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme