Flere resulteter finnes under oppskriften
3 epler
500 g plommer
1 rødløk
2,5 dl eplesidereddik
1 ss sennepsfrø
1-2 dl rosiner
2-3 cm frisk revet ingefær
1 ts grovstøtte kardemommefrø
200 g brunt sukker
1 ts havsalt
Fjern kjernhusene på eplene, skrell dem og del dem i biter. Fjern steinene fra plommene. Finhakk løken. Ha alt i en kjele og kok opp under omrøring. La massen småkoke i ca 1 time uten lokk, til den grøter seg.
Fyll de rene, varme glassene helt fulle uten å søle på kanten. Skru på lokk og sett til avkjøling.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme