Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss baconfett 1 løk, hakket 4 hvitløkfedd, finhakket 2 bokser kidney beans, sil av og behold kraften 1 ts sukker salt pepper
Varm baconfettet i en stor stekepanne på middels varme og fres løk og hvitløk til de er myke og blanke. Tilsett de avsilte bønnene og la dem frese med en stund. Mos bønnene med baksiden av en sleiv så de blir grovmoste. La gjerne noen bønner være hele. Spe med bønnekraft, litt om gangen, mens du rører og moser. Når konsistensen er litt tynnere enn grøt er bønnene ferdige. Smak til med sukker, salt og pepper. Serveres som siderett med revet ost eller som tilbehør til typiske texmex-retter
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme