Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg svinelever
150 g spekk
250 g magert svinekjøtt
3 ss hvetemel
2 dl melk
1 dl fløte
1 ss revet løk
1 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts støtt merian
1 ss sitronsaft
tynne spekkskiver
Mal lever, spekk og kjøtt sammen én gang med kjøttkvern. Rør i hvetemel, melk og fløte.
Tilsett revet løk, krydder og sitronsaft. Stek en prøvekake for å korrigere smaken.
Kle en form med tynne spekkskiver og hell levermassen i formen. Stek posteien nederst i ovnen ved 175 C i ca 1 time til den er stiv.
Server posteien lunken med ristet bacon, stekt sopp, salat og brød.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme