Flere resulteter finnes under oppskriften
friske bringebær
rødvineddik
Fyll et norgesglass med friske bringebær. Hell på varm rødvineddik til bringebærene er dekket. Skru på lokk og snu litt på glasset. La det stå og trekke i et solfylt vindu i 3-4 uker. Snu på glasset av og til.
Sil eddiken gjennom melittafilter. Fyll den på rene flasker og legg eventuelt på noen friske bringebær eller et par bringebærblad til pynt.
Bruk bringebæreddiken i forskjellige sjysauser og rødvinsauser.
Den kan også brukes i saus til salater av vilt og fugl.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme