Flere resulteter finnes under oppskriften
Det er ingen ingredienser.
Klipp av noen små kvister med en liten hagesaks. Legg dem ut over et brett på et tørt sted i noen dager. Vend dem regelmessig og legg dem i en hermetisk lukket boks. Rosmarin er en meget aromatisk plante, som setter nydelig smak på grillet kjøtt eller fisk. Den inngår også i mange av de tradisjonelle rettene fra middelhavsområdet. Plukk helst urter og planter om morgenen i oppholdsvær. Det ideelle er å plukke dem rett etter at duggen har forsvunnet, men før solen står for høyt, for varmen gjør at plantenes eteriske oljer fordamper. Du bør selvsagt unngå å plukke urter når det regner.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme