Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig 300 g bakt eller smørbar leverpostei
1 løk
1 1/2 ts salt
1 ts pepper
2 ss hvetemel
2 egg
2 dl kremfløte
1/2 dl finhakket persille
1 boks grønne eller svarte oliven, ca 150 g
2 ss konjakk eller madeira
Finhakk løken og bland med leverposteien. Bland sammen alle ingrediensene og rør godt. Hell røren i en godt smørt patéform eller en annen form som tar ca 1 1/2 liter.
Stek i ovnen ved 200 C på nederste rille i 1-1 1/4 time.
La posteien avkjøles i formen. Kontroller at posteien er ferdig ved å stikke en liten spiss kniv i midten. Det skal komme klar kraft ut.
Server posteien rett fra formen enten varm eller lunken.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme