Flere resulteter finnes under oppskriften
4 epler
2 rødløk
6 ss olivenolje
6 ss hvitvinseddik
4 ts brunt sukker
Skjær eplene i nokså tynne skiver, rødløken enda tynnere. Sett sammen eplet igjen, med rødløk mellom skivene. Stikk en liten grillpinne, som på forhånd har ligget 15 minutter i vann, gjennom eplet.
Bland sammen olje og eddik, hell det over eplene slik at det renner inn i sprekkene. Strø på sukker.
Stek eplene i ovn på 190 C i 30-40 minutter. Pynt gjerne med lettkokt purre og grill en pølse til.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme