Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ½ kg ferske oliven, knuste 3-3 ½ liter vann (per dag) 1 bit fennikel 4-5 laurbærblad 1 appelsin, skallet i strimler 10 korianderfrø 2 dl salt
Legg de knuste olivenene i en stor krukke med vann. De skal ligge i vann en drøy uke. Bytt vann hver dag. Den siste dagen heller man vannet i en kasserolle, koker opp og legger i fennikel, laurbærblad, appelsinskall, koriander og salt. Kok laken i 5 minutter og hell den over olivenene. Etter en uke er de ferdige. De holder seg i månedsvis når de oppbevares kaldt.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme