Flere resulteter finnes under oppskriften
kjøttet av 1 stor hare
350 g medisterdeig
2-3 ts salt
1 ts pepper
reven muskatnøtt
1 glass konjakk
spekkskiver
2 laurbærblad
1 glass konjakk
1 pk. buljonggelé
Mal kjøttet en gang. Bruk helst grov hullsleiv. Bland det malte kjøttet med medisterdeigen. Arbeid inn krydder og konjakk.
Stek prøve-kake med tynne spekkskiver. Hell kjøttfarsen i.
Legg to laurbærblad oppå farsen og dekk med spekkskiver. Drypp mer konjakk over spekket.
Legg lokk på fatet og stek posteien ved 150 C i vannbad til den er stivnet, ca 2 timer.
Lag buljonggelé etter anvisningen på pakken. Hell geleen over posteien.
Avkjøl posteien helt og oppbevar den kjølig.
Server hareposteien kald med pickles, ristet sopp samt brød.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme