Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
4 ss vann
100 g poteter
salt
pepper
rød paprika til pynt
brød
Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver. Stek potetene litt i pannen. Dryss salt og pepper over. Ta potetene ut av pannen. Visp eggene lett sammen med vann og hell blandingen i pannen. Trekk røren inn mot midten av pannen mens du steker. Omeletten vil være ferdig på under 1 minutt. Legg de ferdig stekte potetskivene på den ene halvparten og brett den andre halvparten over. Serveres med brød.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika