Flere resulteter finnes under oppskriften
5 poteter
1 løk
100 g sopp
salt
pepper
hvitløkspulver
paprika
persille
olje
Potetene skrelles og skjæres i små terninger, løken hakkes og soppen skjæres i biter.
Potetbitene brunes i olje og stekes videre ved svak varme til de blir myke. Tilsett løk og sopp, la det steke en stund videre og tilsett krydder etter smak. Dryss persille over og server.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika