Flere resulteter finnes under oppskriften
8 kokte poteter
1 boks hermetsike tomater
1 ss tabasco
1/2 ts eddik
3 fedd presset hvitløk
2 ss olivenolje
1 ts salt
Skjær potetene i store biter og brun dem raskt i en panne med olje.
Bland resten av ingrediensene i en bolle og hell blandingen over potetene.
La det småkoke i ca 5 minutter.
Serveres nylaget og varm.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika