Flere resulteter finnes under oppskriften
4-5 poteter
6 egg
1 løk
2 hvitløkfedd
4 ss olivenolje
salt
pepper
Skjær potetene og løken i løvtynne skiver. Stek disse møre i pannen sammen med knust hvitløk.
Når potetene er møre, helles eggeblandingen over og retten står og steker seg ferdig som en omelett på svak varme.
Like før servering skal omeletten snus. Bruk gjerne en tallerken til denne operasjonen.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika