Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g frisk sopp
8-10 rå poteter
fett til steking
salt
ev. hvetemel eller brødrasp og 1 egg
Skrell potetene og riv dem, bland dem med den finhakkede soppen. Smak til med salt. Legg landingen med skje i en varm stekepanne og stek lappene på begge sider til de er litt brune og potetene myke.
Hvis deigen er for løs slik at lappene ikke henger sammen, kan du tilsette litt hvetemel eller brødrasp og et egg.
Server lappene med rømme og grønnsaksalat.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika