Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kokte poteter
1 hakket løk
1 egg
salt
pepper
margarin
Potetene skrelles og moses fine med gaffel. Tilsett finhakket løk, sammenpisket egg og krydder. Arbeid godt sammen. Form små karbonader som vendes i mel og stekes i margarin på begge sider til de er gyldne.
Server brun saus eller tomatsaus til. En salat smaker godt ved siden av.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika