Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg poteter
50 g tørket sopp
2 løk
2 dl rømme
1 ss hvetemel
1 ss smør
2 ss revet ost
Skrell potetene og kok dem nesten ferdig. Bløt soppen i 3-4 timer i kaldt vann og kok den.
La soppen renne av og finhakk og brun den sammen med løken. Lag et hull i hver potet og fyll det med løk- og soppmassen. Legg potetene i en ildfast form. Rør ut hvetemelet i rømmen og hell blandingen over potetene. Strø revet ost over og sett formen i varm ovn. Stek potetene til de er blitt litt brune på toppen.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika