Flere resulteter finnes under oppskriften
1 porsjon potetmos
3 egg
60 revet ost
Lag potetmosen. Avkjøl den litt og rør inn én eggeplomme om gangen.
Visp eggehvitene stive og vend dem forsiktig i mosen.
Fyll massen i en smurt form. Dryss revet ost mot slutten av steketiden.
Stek suffleen på 200 C i ca 30-45 minutter til den er hevet og delikat gulbrun.
Server potetsufflé som egen rett til middag eller aftens med råkost eller grønn salat til.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika