Flere resulteter finnes under oppskriften
5 poteter
margarin
hvit saus (se egen oppskrift)
grønnsaker
Potetene skrelles og rives grovt på råkostjern. Stekes i margarin i stekepannen under omrøring til de er gyllenbrune. Press dem deretter tett sammen ned i en smurt kakeform - formet som en ring.
Stekes ved 225 C i 10 minutter. Hvelves deretter på et fat og fylles med grønnsakstuing.
Stuingen lages man lager en hvit saus, med halvparten så mye melk som oppgitt. Tilsett grønnsaker og smak til med salt og pepper.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika