Flere resulteter finnes under oppskriften
-Potetpannekaker-
6-8 poteter
1 egg
2 dl hvetemel
5 dl melk
1-1 1/2 ts salt
TIL STEKING
smør eller margarin
Visp sammen egg, mel, melk og salt som til en pannekakerøre.
Skrell og skyll potetene. Riv dem direkte i røren. Bland alt til en jevn masse.
Brun smøret og hell i 2-3 ss røre til hver raggmunk. Bre røren tynt ut og stek raggmunkene pent brune på begge sider.
Serveres straks med stekt flesk eller tyttebærsyltetøy.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika