Flere resulteter finnes under oppskriften
14 små nypoteter, skrelt og delt i to hvis de er store
2 ss vegetabilsk olje
½ ts knust tørket rød chili
½ ts hvite spisskummenfrø
½ ts fennikelfrø
½ ts knuste korianderfrø
1 ss salt
1 løk, skåret i skiver
1-4 rød, hakket chili
1 ss frisk, hakket koriander
Legg potetene i en kjele med kokende saltet vann og kok dem i 10-12 minutter, til de er møre, men faste. Ta av platen og hell av vannet.
Varm oljen i en dyp stekepanne, skru varmen ned til medium. Ha i tørket chili, spisskummen, fennikel, korianderfrø og salt. Stekes i 30-40 sekunder.
Tilsett løken. Stek den til den er gyllenbrun. Ha i poteter, frisk chili og frisk koriander. Dekk til og la retten stå og trekke på lav varme i 5-7 minutter. Serveres varm.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika