Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kokte poteter
3 ss hvetemel
4 dl melk
1 ss margarin
salt
pepper
gressløk eller dill
Skjær potetene i terninger. Rør mel og melk klumpfritt. Tilsett margarin. Varm opp under omrøring. La sausen koke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Bland potetene i sausen og la det hele bli gjennomvarmt.
Dryss gressløk over. Server potetstuing til spekemat, gravlaks, stekt flesk, pølser og karbonader.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika