Flere resulteter finnes under oppskriften
8-10 middels store poteter
2 gule løk
500 g kjøttdeig
2 dl revet gul ost
1 ts salt
1 krm pepper
1 ts timian
2 dl kremfløte
Sett ovnen på 225 C. Skrell potetene og løken. Skjær potetene i strimler og hakk løken.
Legg kjøttdeig, poteter, løk og ost lagvis i en ildfast form. Dryss ost over til slutt. Hell over fløten.
Stek i ovnen til potetene er møre, ca 45 minutter. Server med salat til.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika