Flere resulteter finnes under oppskriften
5 poteter
1 dl olje
1 hakket løk
salt
1 ts paprikapulver
Potetene skrelles og skjæres i tykke skiver. Tørk dem med papirhåndklær. Oljen varmes opp i en gryte og potetskivene stekes i oljen ca 15 minutter. Tilsett hakket løk, salt og paprikapulveret, vend potetskivene og stek til de er møre. Dryss persille over og server.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika