Flere resulteter finnes under oppskriften
6 kokte poteter
1 dl hvetemel
1 egg
salt
pepper
margarin
4 skiver loff
Loffen skjæres i bittersmå terninger og brunes i margarinen. De kokte potetene moses, blandes med sammenpisket egg, salt, pepper, hvetemel og de stekte loffterningene.
Av deigen formes små runde boller med melete hender. Bollene kokes i 2 liter vann tilsatt 2 ss salt.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika