Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ts olivenolje
2 ss finhakket stangselleri
2 ss finhakket løk
2 ss finhakket grønn paprika
1 1/4 dl potetterninger
1/2 boks maiskorn
1 dl vann
1/4 ts salt
1/4 ts pepper
1/2 ts paprikapulver
2 1/2 dl skummet melk
1 ss hvetemel
2 ss finhakket persille
Varm oljen i stekepannen, og tilsett selleri, løk og paprika. Stek et par min. og rør godt. Tilsett poteter, mais, vann, salt, pepper og paprika. Kok opp, og legg på lokk. La retten småkoke 10 min. Ha 1 dl av melken og melet i et glass med lokk. Rist, og rør blandingen inn i grønnsakene. Tilsett resten av melken, og rør godt. La retten koke opp, og la den småkoke til melsmaken er borte - 2-3 min. Dryss persille over før servering. Grovt brød hører til.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika