Flere resulteter finnes under oppskriften
4 poteter 1 løk
olje
2 egg
salt
paprika
1 ss vann
Potetene skrelles og skjæres i små terninger. Løken hakkes, og poteter og løk stekes gyllenbrune i olje.
Egg, vann og krydder piskes sammen og helles over potetene og løken i pannen. Stek videre i ca 5 minutter på hver side.
Serveres med erter og røkt skinke eller stekt bacon og salat.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika