Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g frisk sopp
8 poteter
2 løk
1 ss smør
salt
pepper
Rens soppen, skjær den i tynne skiver og kok den i lettsaltet vann. Hell av vannet, tørk soppen og stek den i smør.
Finhakk løken og brun den i smør. Vask og skrell potetene, skjær dem i skiver og stek dem i smør. Når potetene er nesten ferdigstekt, strør du salt og pepper over. Stek dem ferdig og legg dem på fat sammen med soppen og løken. Serveres med grønnsaksalat.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika