Flere resulteter finnes under oppskriften
Det er ingen ingredienser.
Skrell potetene og kok dem i ca 10 minutter til de er litt møre ytterst, men faste inni.
Ha litt fett i langpannen og sett den i stekeovnen ved 200-220 C til fettet syder.
Hell vannet av potetene og ha dem straks i det varme fettet. Vend potetene i fettet, øs fett og dryss salt over. Sett pannen på øverste rille i ovnen. Ovnen skrus nå ned til ønsket temperatur for kjøttet.
Vend og øs potetene igjen etter 15 minutter. La potetene stå i ovnen til kjøttet er ferdig.
Potetene trenger 1 1/2 - 2 timer i stekeovnen.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika