Flere resulteter finnes under oppskriften
1 porsjon potetstappe
2 ss margarin
1 egg
Lag ekstra tykk stappe. Ta kjelen av varmen og tilsett margarin og egg. Sprøyt mosen rundt kanten av en ovnsrett eller sprøyt topper på bakepapir.
Stek dem ved 225 C i ca 15 minutter til overflaten er gyllen. Potetrosene serveres til finere retter av fisk og kjøtt
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika