Flere resulteter finnes under oppskriften
8 jevnstore poteter
2 ss smør
1 boks sort kaviar eller 1 liten tube rød kaviar
1 løk
Børst potetene godt rene. Skjær et kryss i potetene og legg dem i en ildfast form med grovt salt i. Stek dem midt i ovnen ved 225 C i 45 minutter.
Klem litt på potetene så innholdet kommer litt opp i krysset. Legg en klatt smør og rikelig med sort eller rød kaviar. Legg løkringer på toppen.
Serveres straks i formen med iskald rømme til.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika