Flere resulteter finnes under oppskriften
12 små nypoteter
3 ss usaltet smør
½ dl olivenolje
6 ss hakket koriander
salt
nymalt pepper
Kok opp poteter i saltet vann i en kjele på middels varme. Sett på lokk, og kok i ca 35 minutter, til de er møre. La dem renne av og avkjøles litt.
Smelt smør sammen med olje i en stor stekepanne på sterk varme. Ha i potetene og stek dem i ca 3 minutter, til de får farge. Snu dem ofte under stekingen. Dryss koriander, salt og pepper over, og snu dem rundt oljen 1-2 minutter ekstra.
Legg potetene i en varm bolle og server.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika